Elsősor - odakeveredtünk, na

Elsősor - odakeveredtünk, na

Budapest (MOM KultKp)

2011. október 05. - Don Eszkóbár

 

Kisebb méretű bulira volt kilátás a felújított MOM Kulturális Központban. Illetve az udvaron, ahol kialakítottak egy szabadtéri színpadot. Rengeteg program volt beütemezve aznapra, sok embert láttunk mikor megérkeztünk.

 

Azt az információt kaptuk, hogy kisebb nagyobb csúszás várható: tánc, koncert és mesemondás előz meg bennünket, úgyhogy átadhattuk magunkat a várakozásnak, meg a napozásnak, meg a nézelődésnek. És tényleg: sikerült elhúzni a délutánt, így nagyon kevés időnk maradt a színpadon. Amúgy szép számú közönség gyűlt össze, de tényleg nem tudtunk sokat játszani nekik. Gyakorlatilag két említésre méltó dolgot tudok megírni. Az egyik N.Csabi alakítása volt a fellépés végén gyakorlatilag önállósította magát és nem törődve a rémült szervezőkkel belecsapott a húrokba és egy utolsó utáni számot kezdett játszani. Mi meg mentünk utána némi késéssel. A közönség értékelte, a szervezők nem, ezért jól le is húzatták a hangot, mint később kiderült, mi meg vonyíthattunk bele a mikrofonba hiába. (A magyarázat szerint a benti teremben fix kezdésű koncert vette kezdetét, amibe nem volt szabad nagyon belezavarni a hangerővel...)

 

A másik ez a kis rajz, amit kaptunk:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elsosor.blog.hu/api/trackback/id/tr653279275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása