Elsősor - odakeveredtünk, na

Elsősor - odakeveredtünk, na

Rákészülés III.

2009. november 07. - Don Eszkóbár

Talán arról kellene írnom, hogy Phil B megérkezett és egy étteremben vacsoráztunk, de mivel aznap már kissé lefárasztott egy hivatali munkanap és egy egyesületi alakuló ülés levezetése, szóval eléggé leharcolt voltam. De éppen ettől lett az este olyan igazi otthoni pálinkázós-lerészegedős. Természetesen Phil B-vel, olyannyira, hogy két napig nem akartuk még a pálinka szót sem hallani…

 

Másnap reggel – délben – az étterembe mentünk ebédelni – reggelizni. Az étterem neve egyébként Szantofer, az egyik számunknak van is köze hozzá. Phil valamiféle salátát rendelt, volt benne hagyma, de amolyan jóféle magyar könnyeztetős. Mondta is, hogy totál leégett a szája, feje, szeme is könnyezett. Végül is ideje volt már gasztro sokkot kapnia!

 

A délután otthon telt el, adapter keresgéléssel. Phil ügyesen elhagyta valamelyik hotelben a kontinentális csatlakozóaljzatát, anélkül a három telefonja, laptopja meg az élete használhatatlanná vált volna. Persze nem találtuk, de szerencsére Zsombornak volt egy-két elfekvő kábele, úgyhogy indulhatott a nagy spam vadászat. Ugyanis laptop bekapcsol, rácsatlakozik, postafiók megnyit és 597 spam egyenkénti törlése meg is kezdődhet…

 

Mindeközben a fejem is elkezdett iszonyatosan szaggatni, ráadásul próba 17.00-tól. A próba számomra kicsit homály volt, igazság szerint a végrendeltemet fogalmaztam két dúr között. Az aznapról sok érdekeset, többet írni nem tudok, majd nemsokára folytatom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elsosor.blog.hu/api/trackback/id/tr861507369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cricket 2009.11.09. 16:19:13

Ó! Ezt csak most látom. :( Igazán örülök, hogy nem kellett rám hagyományoznod a Futurama gyűjteményedet és megkaptam személyesen. :) Majd visszaszolgáltatom és kiagyalok valami megfelelő bosszút cserébe.

krokodyl 2009.11.12. 18:20:42

Szegény Phil www.youtube.com/watch?v=cFrtpT1mKy8 spam, spam, spam... nem volt neki elég reggelire? :D
süti beállítások módosítása