Elsősor - odakeveredtünk, na

Elsősor - odakeveredtünk, na

A "Jellyfish" címének igaz története

2009. december 21. - Don Eszkóbár

 

Ez a cím, hasonlóan a Fel a kalappal album címéhez, Írországhoz köthető, legalábbis ott érte Zsombort egy benyomás, ami után ez a név ugrott be neki. És hogy mi volt ez?

 

Talán valamelyik korai írországi turné során egy délutánt eltöltöttünk a tengerparton, Cork közelében. Nyár volt, iszonyú hőség, hétágra sütött a nap (olyan durván leégtem, mintha itthon történt volna) és jó volt kicsit hűsölni. Szóval, ahogy ott ökörködtünk a vízben és a parton, természetesen nem egyedül, hanem rengeteg kissráccal, kislánnyal együtt, hirtelen egy kisgyerek felüvöltött, de olyan hanggal, mint amikor a karácsonyfa alatt kibontja az ajándékot és a régen várt xbox-ot kapja. Majdnem mély hangon, hosszan, elbődülve:

- I FOUND A JELLYFISH!

Ebbe az egész partszakasz beleremegett. A kölyök a szerencsétlen medúza maradványaival fesztiválozott és üvöltözött, és ez annyira sokkolóan hatott, hogy el kellett menteni egy „humoros könyvtárba”.

 

Ez még nem jelentette automatikusan azt, hogy a jellyfish, mint szó lesz a zeneszám címe, az akkor ugrott be, amikor a próbák során, miközben raktuk össze az anyagot volt egy olyan „úszós-lebegős” rész, közvetlenül a tengeri csalánozó ragadozótermészetének megnyilvánulása előtt…

 

Látom, hogy mi van az arcotokra írva, na!

update!

0.13-tól jellyfish akkusztik!

Ezt látnotok kell :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elsosor.blog.hu/api/trackback/id/tr51612648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cricket 2009.12.21. 11:15:34

Az arcomon a régóta várt MEGVILÁGOSODÁS! Köszönöm! :)
süti beállítások módosítása