Elsősor - odakeveredtünk, na

Elsősor - odakeveredtünk, na

Kobuci (majdnem zárás)

2011. október 18. - Don Eszkóbár

Szemezgessünk a reakciókból:

 

Sokkal több basszus kéne, kicsit bonyolultabb dob és talán 1-2 újabb hangszer színesítésképpen. szóval a hangzást kéne bonyolítani, mert egy átlag hallgatónak hamar megunható, a dob ugyanazt hozza végig, van a ritmusban egy kis "na erre lehet lötyögni", de sokkal több dög kéne. másodszor láttalak titeket és abszolút építő véleményként és nem fikázásként dobom ezt be. mert amúgy szolid világszínvonal, csak szerintem ki kell lépnetek a keretetekből. hosszú távon mindenképp.”

Te Jancsi, nem fikázásképp, de még szerencse, hogy nagyrészt nem átlaghallgatók vagyunk, és marhára nem unjuk ;) inkább szerintem one more drink...”

 

de még hogy!!!és szerencsénkre Britney nem tudott eljönni, sajnálhatja!!!meg amúgy is Zsombornak ezerszer jobb hangja van!!! Köszönjük Nektek!!!Jól indul az október!!

 

Aki ezt megunja az ne jöjjön koncertre, nekünk nem ez volt az első és nem is az utolsó, és mindig nagyot bulizunk! Értékelem az építő kritikát, de szerintem ez nem az volt... üdv :)

 

Én meg betiltanám az első sorban (középen ráadásul) fabábuként való álldogálást!!! Aki nem táncol, ne álljon az első sorba!!”

 

fergeteges volt a buli! A voodoo child még sosem szólt ilyen jól! Ákos lábtechnikáját pedig tanítani kéne! : ) THX”

 

Hát Kerekes...szerintem is vegyetek fel egy két punk, rock, diszkó és rap számot, mert kicsit már egysíkú mindig a népzenei alapokat hallgatni. Ja a Sziget után írtam a Judas Priest-nek is, hogy ez az állandó hörgés meg agydurrantás =nem menő, és vegyenek fel egy két jobban táncolható számot is, de csak annyit írtak, moderfoker, run and hide...Ez most rossz vagy jó?????”

 

Tényleg iszonyat jó volt a koncert! Tiborral viszont vitatkoznék! Nem kellenek diszkós, punkos számok! Nem kell elpopularizálódni. A népzenei alapok igenis kellenek. A What the folk-ban így is eléggé elrugaszkodtatok. De ha sokat hallgatom akkor már jobban tetszik ;)”

 

 

 

 

Igazából ez a fellépés az, amiről nem nagyon lehet mit írni. Hétszázvalamennyi fizető vendég, hibátlan időjárási körülmények, sok ismeretlen arc, masszív tömeg, szép hangzások és zenei megoldások valamint Waszlavik Gazember úr, tánc, széles terpeszes vigyorgás vagyis egy hibátlan záróbuli.

 

:D

 

(képek innen)

A bejegyzés trackback címe:

https://elsosor.blog.hu/api/trackback/id/tr923312458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr_utcai_arcos 2011.10.18. 19:06:14

Jé,valaki komolyan vette amit írtam :).ENNYIRE nem vágni le az iróniát...bah.Ember,érts is ne csak olvass :P!

goes 2011.10.18. 19:48:45

Picit azért tényleg kiszívta a nyári hajtás belőletek a "Rock'n'Roll"-t. Pihizzetek, rátok fér. Zsombor megvette a Fiatot?
süti beállítások módosítása